Circus Problem, Koňaboj, Pavlína Jíšová a letní kino, program Kulturního léta pokračuje

CPI tento víkend nabízí program Velkomeziříčského kulturního léta zajímavé koncerty. Na co se můžete těšit?

V pátek 19.7. od 20 hodin vystoupí kapela Circus Problem, kterou charakterizuje skvělý zvuk a obrovská energie. Tu ji dodává individualismus jednotlivých členů. Při tvorbě autorských písní se kapela inspiruje hlavně balkánskou hudbou nebo dechovkou.

Po loňském úspěchu se folkrockový Koňaboj v sobotu ve 20 hodin vrací do Velkého Meziříčí. Vyškovská skupina spojuje lidové písně s tvrdých rockovým zvukem. Stejně jako skupina Čechomor i Koňaboj čerpá inspiraci z moravského regionu.

Písničkářka a kytaristka Pavlína Jíšová, často nazývána první dámou českého folku, vystoupí na pódiu v neděli již od 19 hodin. Jedna z nejznámějších českých folkový zpěvaček působila v minulosti v kapelách Žalman a spol., Nezmaři nebo Weekend.

 

Po koncertu Pavlíny Jíšové pokračuje kulturní program Kinematografem bratří Čadíků, který promítne pohádku Čertí brko. Podrobné informace naleznete v tomto článku: KINEMATOGRAF BRATŘÍ ČADÍKŮ PŘIVEZE DO VELKÉHO MEZIŘÍČÍ ČTYŘI FILMOVÉ VEČERY

Velkomeziříčské kulturní léto je finančně podpořeno Krajem Vysočina a městem Velké Meziříčí.

M. Hudková

 

 

 

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.