O víkendový hudební program se postarají kapely z Brna

PlatonicDalší prázdninový víkend opět nabízí hudební program, který začíná vždy od 20 hodin na náměstí v rámci Velkomeziříčského kulturního léta.

V pátek 26. 7. Vám zahraje severomoravská kapela Platonic, která se dříve jmenovala M2E. Formace čtyř mladých muzikantů se netají ambicí dělat současný pop s rádiovými předpoklady. Před měsícem pop-rocková kapela vypustila do světa svůj druhý singl „Co já vím", na kterém spolupracovala s českým producentem a členem kapely Poetika Danem Hrdličkou.

V sobotu 27. 7. se do Velkého Meziříčí vrací 4 psi z Brna. Kapela hraje převzaté české country a bigbeatové písničky. Jejich repertoár tvoří známé hity od Nedvědů, Argemy, Kabátů, Petra Koláře nebo Zelenáčů.

Nedělní večer 28. 7. bude patřit pop-rockové kapele Frenciz z Brna. Autorská kapela tří muzikantů tvoří od roku 2017 vlastní nezaměnitelné melodie v mateřském jazyce. Od začátku toho roku vystupují v sestavě: Petr Nováček – (kytara, zpěv), Mário Hajdin – (bicí) a Jaromír Zábranský – (basa).

Velkomeziříčské kulturní léto je finančně podpořeno Krajem Vysočina a městem Velké Meziříčí.

M. Hudková

 

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.