Kinematograf vybral rekordní částku 34 tisíc korun

tit copyKinematograf bratří Čadíků, který na náměstí ve Velkém Meziříčí promítal od neděle do středy čtyři české filmy, vybral na dobrovolném vstupném rekordní částku 34 038 korun.

Což je v porovnání s loňskými 13 tisíci úžasná částka. Peníze poputují na Konto Bariéry, jehož hlavním cílem je zlepšení života handicapovaných spoluobčanů a jejich plnohodnotné zapojení do společnosti. Pomohou tedy potřebným.

Ve Velkém Meziříčí promítá nejznámější český pojízdný biograf tradičně v rámci Velkomeziříčského kulturního léta a těší se velké oblibě. Během čtyřdenní zastávky od 21. 7. do 24. 7. diváci mohli zhlédnout pohádku Čertí brko, komedie Po čem muži touží a Chata na prodej a dokument Trabantem tam a zase zpátky. Projekční vozy Filmového léta bratří Čadíků objíždějí republiku již 25 let a do desítek českých i slovenských měst v tomto roce vyjely dokonce na osmi trasách.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.