Stetson, Pohledy a Humpolecký dixieland zahrají tento víkend

StetsonProgram Velkomeziříčského kulturního léta se blíží ke svému závěru. Předposlední víkend jsou na programu Stetsoni, Pohledy a Humpolecký dixieland.

Dnes od 19 hodin na náměstí zahraje country kapela Stetson. Repertoár velmi oblíbené velkomeziříčské skupiny tvoří hity amerického i českého country, některé s vlastními texty. Kapela, která byla založena už v roce 1985, patří mezi tradiční účinkující Velkomeziříčského kulturního léta.

Brněnská kapela Pohledy se věnuje převážně vlastní tvorbě, ale vystupuje i s převzatými hity populárních českých kapel. Pop-rocková kapela vystoupí na pódiu v sobotu od 19 hodin. Kapelníkem a autorem většiny textů a hudby skladeb je kytarista a zpěvák Jan Duna.

Nedělní vystoupení Humpoleckého dixielandu potěší všechny posluchače tradičního jazzu od 19 hodin. Pravá dixielandová kapela odehrála již několik desítek vystoupení v čele s kapelníkem Pavlem Koutem.

Velkomeziříčské kulturní léto je finančně podpořeno Krajem Vysočina a městem Velké Meziříčí.

M. Hudková

 

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.