Kulturní léto uzavřeli The Shots a Muzikanti Ladislava Prudíka

tit copyV pořadí 7. ročník Velkomeziříčského kulturního léta zakončil koncert moderní swingové skupiny The Shots a dechové hudby v podání Muzikantů Ladislava Prudíka z Dolních Heřmanic.

Sobotní koncert v podání moderní swingové partičky The Shots potěšil všechny posluchače svým veselým repertoárem ve stylu rock'n'rollu, swingu a jazzu. Nezaměnitelným hlasem kapelu doprovázela zpěvačka a místní rodačka Kristýna Nováková.
Program Kulturního léta pro tento rok uzavřeli Muzikanti Ladislava Prudíka z Dolních Heřmanic výběrem dechových písní z Čech a Moravy.

Celkem 27 akcí nabídl rozmanitý program, který navštívilo tisíce diváků. Mezi nejnavštěvovanější akce letošního ročníku patřil již tradiční koncert dechové kapely Mistříňanka.
„Tento ročník Velkomeziříčského kulturního léta navštívilo 5 700 účastníků a pouze dvě akce byly kvůli počasí přemístěny do prostor Jupiter clubu. Rád bych touto cestou poděkoval za organizaci a zajištění VKL především pracovnicím programového úseku Zuzaně Herodesové a Haně Svobodové a také Jiřímu Kubišovi a Jakubovi Bednářovi. Dík patří zvukaři Tomášovi Rozmarínovi i členům Městské policie ve VM a také pracovníkům technických služeb. Závěrem bych chtěl poděkovat všem, kteří svou účastí podpořili Velkomeziříčské kulturní léto a vytvořili vystupujícím příjemnou diváckou kulisu," uvedl jednatel Jupiter clubu Milan Dufek.

I letos na programu nechyběl zahajovací koncert žáků ZUŠ, oblíbený Kinematograf bratří Čadíků, koncert místní country skupiny Stetson či dětský interaktivní program. Nabídka hudebních vystoupení byla žánrově různorodá. Na své si přišli posluchači swingu, jazzu, bigbítu, folku či pop-rocku.
Každoročně Velkomeziříčské kulturní léto pořádá Jupiter club za finanční podpory Kraje Vysočina a města Velké Meziříčí.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.