Taneční kurzy mladé stále lákají, naučí se i společenskému chování

titTradice kurzů tance a společenské výchovy se u nás stále drží. Valčík, polka, waltz, foxtrot nebo třeba jive. To je jen malý výčet tanců, které se studenti během tanečních naučí.

Desítky párů mládeže i dospělých zaplnily v pondělí 16. září 2019 od 18 hodin velký sál Jupiter clubu, ve kterém proběhly první lekce tanečních kurzů v rytmu waltzu.
Výuka probíhá pod vedením zkušené lektorky Vlasty Buryanové z brněnské Taneční školy Starlet, která ve Velkém Meziříčí pravidelně učí tanci i společenskému chování studenty středních škol.
„Chodím sem již 20 let a je na Vás stále nádherný pohled. Máte před sebou první oficiální krok do života, přeji Vám, abyste si ho co nejvíc užili a byli tady spokojení. Nezapomeňte, že tanec je jako víno, zraje každou lekcí," těmito slovy přivítal všechny přítomné ředitel Jupiter clubu Milan Dufek.

Zájem o taneční kurzy mezi mládeží je stále velký. Svědčí o tom i počet párů, které započaly taneční lekce. Během dvou prodloužených - bílé a barevné kurzisté svým rodičům a přátelům předvedou všechny tance, které se stihli naučit. Ty letošní proběhnou v sobotu 2. listopadu a v pátek 6. prosince.

M. Hudková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.