Ikaros představí muzikál Divá Bára. Už naposledy

Divá bára_říjen_leták_obrV květnu všechna představení beznadějně vyprodali, na říjen chystají poslední reprízy. Divadelníci z Ikara si pro velkomeziříčské diváky připravili na pátek 11. října a sobotu 12. října opakování muzikálu Divá Bára. Ta uvedou vždy od 19 hodin ve velkém sále Jupiter clubu.

Pod režijní taktovkou Tomáše Mrazíka vzniklo představení, na němž se podílí více než čtyři desítky účinkujících. „Opět jsme zkusili novou věc – české téma, jiný druh hudby, muzikanti přímo na jevišti, více činohry. Na premiéru se přijeli podívat dokonce autoři muzikálu – libretista Milan Uhde a hudební skladatel Leoš Kuba. Jejich reakce a rozhodnutí na derniéru přijet znovu nás moc povzbudily, a tak myslíme, že se i diváci mají na co těšit," uvádí režisér Mrazík.

Muzikál přenese diváky do prostředí inspirovaného slavnou povídkou Boženy Němcové, ve které hlavní hrdinka Bára (Justýna Ambrožová) bojuje s nedůvěrou a nepřátelstvím celé vesnice a nebojí se postavit za právo na svobodnou existenci a štěstí, a to nejen vlastní, ale také svých nejbližších. Bohatý příběh korunuje i nenápadný, ale o to silnější milostný motiv vztahu Báry k myslivci.

Vstupenky na představení Divá Bára mohou diváci zakoupit v předprodeji na programovém oddělení Jupiter clubu za 150 korun, nebo na místě za 200 korun. Dvouhodinový muzikál herci sehrají ve velkém sále Jupiter clubu v pátek 11. října a v sobotu 12. října v 19 hodin.

Kateřina Maloušková

Divá bára_říjen_leták

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.