Fajtfest začal psát svoji dvanáctou kapitolu

FF Roman_IvičicV pořadí dvanáctý ročník festivalu proběhne opět na tradičním místě na Fajtově kopci v termínu od 9. do 11. července 2020.

V příštím roce chceme Fajtfest opět posunout směrem nahoru, jak v návštěvnosti, kvalitě kapel, ale i v pohodlí pro naše návštěvníky. Již v tuto chvíli se můžete těšit na kapely z celého světa, jen namátkou k nám dorazí muzikanti z USA, Kanady, Austrálie, Francie, Švédska, Norska, Ruska, Německa a exotické Kostariky.
Velké taháky nebudou chybět i z Česka. Například legendy Cocotte Minute, už jen výjimečně hrající Atari Terror nebo hvězdný rapper Redzed a samozřejmě nezapomeneme podpořit lokální scénu.

Myslíme, že tímto festivalem se naše město velmi zviditelnilo nejen v Evropě, ale i po celém světě a začínají nám přibývat návštěvníci z různých koutů Evropy, což je vždy nej vizitka pro pořadatele.
Ještě jednou chceme hlavně poděkovat všem občanům města za shovívavost a pochopení v průběhu festivalu.
Možnost objednání lístků na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. .

Moc děkujeme a v létě na Kopci!
Za FF Crew Tomáš Bob Fleck

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.