Kosatky úspěšně reprezentovaly na tanečních soutěžích

kosatky1Víkend 1. - 3. listopadu 2019 patřil mezinárodní taneční soutěži v line dance Czech Open, kterou pořádala písecká taneční skupina Louisiana.

Soutěže se zúčastnilo 400 tanečníků ze všech zemí světa. Poprvé se zde objevili i tanečníci z USA. Mezi těmito soutěžícími nechyběli ani zástupci taneční skupiny Kosatky tančící při Dóze – SVČ Velké Meziříčí. V této konkurenci se opravdu ani jeden z nich neztratil. V kategorii Classic Newcomer Male si vítězství vytančil Michal Poul. V kategorii Classic Newcomer Female obsadila krásné čtvrté místo Nikola Černá. Páté místo jí patřilo v kategorii Basic Modern. První víkend v říjnu se Nikola zúčastnila soutěže Austrian Country Western Dance Champions, kde se jí povedlo svými tanečními výkony obsadit 2. místo v kategorii Classic Newcomer.
Czech Open byla kvalifikační soutěž na Mistrovství světa v Německu. Bohužel jsou tyto soutěže finančně příliš náročné a naše Kosatky se jich nemohou zúčastňovat.
I přesto patří oběma tanečníkům velká gratulace a do dalšího soutěžení přeji všem Kosatkám spoustu taneční píle a nasazení.
Děkujeme našim příznivcům za nejen psychickou podporu.

Vedoucí Kosatek Radka Jelínková

kosatky2

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.