Jarní divadelní sezona začíná v únoru a láká na zajímavá představení

sezona 2020_obrJarní divadelní sezona začíná v Jupiter clubu 11. února 2020 a nabízí čtyři představení. Permanentky v ceně 1200 korun budou v prodeji od 2. prosince 2019 na programovém oddělení.

 

 

Smím prositSmím prosit?
Úterý 11. 2. 2020, 19.30 hodin
Svižná komedie. Henri de Sacy je vášnivý milovník všech žen. Jednoho dne se dozvídá, že má po své tetě zdědit balík peněz, pod podmínkou, že se do roka ožení. Ale jak se nemuset své vášně k ženám vzdát a zároveň splnit kladenou podmínku? Řešení bude překvapivé, rozuzlení ještě překvapivější...
Hrají: J. Révai, K. Janečková, R. Jaškow/J. Škvrna a další ...

 

Kdo se_bojíKdo se bojí Virginie Woolfové? (termín bude upřesněn)
Děj nás zavede na soukromý večírek dvou manželských párů působících na malé americké univerzitě. Hra boří mýtus o tzv. americkém snu, poklidný dialog se tu záhy změní v řadu vzájemných urážek, jízlivostí a "praní špinavého prádla", které ukazuje na vnitřní prázdnotu všech zúčastněných, jejich traumata a také povrchnost a dutost vzájemných vztahů.
Hrají: V. Gajerová, A. Procházka, V. Kubařová, V. Dvořák.

 

BettyKdokoli může dělat cokoli
Neděle 22. 3. 2020, 19.30 hodin
Jak si nezoufat, když kolem vás zuří hospodářská krize, vy nemáte žádnou kvalifikaci, zato povinnost uživit dvě děti? Stačí stejně jako Betty Macdonaldová mít podnikavou sestru, svéráznou maminku, milující rodinu a uvěřit, že když jde do tuhého, může opravdu kdokoli dělat cokoli.
Hrají: T. Kostková, J. Smutná, J. Hána, J. Nosek a další.

ScenyScény z manželského života
Pátek 19. 6. 2020, 19.30 hodin
Jeden z nejupřímnějších milostných příběhů 20. století předvádí všechny polohy milostného vztahu, od okouzlení až po brutální rvačku. Vyjadřuje však také naději, že ti co spolu prožili život, jsou svázáni něžným poutem a jeden pro druhého se nikdy nemohou stát cizinci.
Hrají: M. Dlouhý, M. Badinková, K. Halbich a další.

 M. Hudková

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.