Kapela Rybičky 48 zahrála poprvé ve Velkém Meziříčí

P1030661Kapela Rybičky 48 vystoupila před vyprodaným sálem Jupiter clubu v sobotu 23. listopadu 2019 v rámci svého podzimního turné ZAMILOVANÝ/NEŠŤASTNÁ 2. Koncert, který byl již od začátku října beznadějně vyprodaný, navštívilo několik set diváků. Kapela zavítala do Velkého Meziříčí poprvé, jeden den po sedmnáctém výročí od svého prvního vystoupení.

Název turné vznikl ze stejnojmenného songu, který kapela vydala jako druhé volné pokračování písně, jež nazpívala před deseti lety s Bárou Zemanovou. Oba zmíněné hity během večera zazněly a vzbudily u posluchačů obrovské ovace. Kapela zahrála i další známé písně jako jsou Emily, Chtěl jsem tím říct, Magdaléna, My ještě nejsme starý a další.

Během koncertu mohli posluchači podpořit charitativní projekt „POMÁHÁTE NÁM POMÁHAT", který věnoval výtěžek Domácímu hospicu Vysočina. Každý, kdo zakoupil konkrétní plakát v hodnotě 50 korun, tak vlastně pomohl přispět 100 korun, protože ke všem příspěvkům kapela přidala částku ve stejné hodnotě. Jako bonus za vyprodaný koncert věnovali muzikanti 10 000 korun do charitativního projektu předem.

Speciálním hostem a zároveň předskokanem Rybiček byli Street69, kteří vzpomínali na své založení, které proběhlo v zákulisí Jupiter clubu. Během svého vystoupení došlo i na zmínku o natočení klipu na velkomeziříčském náměstí.

Zuzana Najtová

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.