Bezmála dva tisíce lidí rozsvítily vánoční stromeček

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyZahájení adventu mají lidé spojené s rozsvícením vánoční výzdoby na velkomeziříčském náměstí.

To letošní proběhlo první adventní neděli 1. prosince, kdy se rozzářil nejen vánoční strom před radnicí, ale i nová městská světýlka na sloupech veřejného osvětlení, po odpočítání jednatele Jupiter clubu Milana Dufka. „Chtěl bych vám popřát krásné adventní dny a Vánoce prožité v kruhu přátel," přivítal přítomné starosta Josef Komínek a připojil i přání zdraví, lásky a štěstí do nového roku. „Vánoce jsou časem, kdy lidé mají být blíž sobě. Je potřeba, tyto dny nepromarnit. Nezapomeňte, vyřizovat svoje účty, které máte a také odpouštět," připomněl děkan Pavel Šenkýř.

O hudební doprovod se postarala velkomeziříčská skupina Bohužel. Poté program pokračoval ve velkém sále Jupiter clubu, který zdarma uvedl divadelní pohádku pro děti a dospělé Vánoční čas s Jů a Hele.

M. Hudková

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu by se neobešlo bez práce organizačního týmu. Děkuji všem vystupujícím, pracovníkům Technických služeb VM, městské policii, dobrovolným hasičům, Z. Chloubovi, S. Šturmovi a všem pracovníkům Jupiter clubu.

Milan Dufek, jednatel Jupiter clubu

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.