Adventní koncert v Borech podpořil dobrou věc

tit copy_copy_copyV sobotu 7. prosince si stovky lidí nenechaly ujít již 6. ročník adventního koncertu v kulturním domě v Borech. Přilákal je sem tradiční jarmark s ukázkou lidových řemesel, ale hlavně dva vyprodané předvánoční koncerty, které posluchače naladily na tu pravou vánoční atmosféru.

Hodinu a půl dlouhý program otevřela kapela Four Covers, která si pro posluchače připravila krátký průřez své tvorby. Poté ovládl podium písničkář a komik Pavel Helán, kterého můžete znát jako finalistu talentové soutěže Československo má talent. Vlídný písničkář, jak sám sebe označuje, vykouzlil úsměv na tváři diváků díky svému humoru, skvělé imitaci nejenom Richarda Müllera či písni Rapper. Mezi poslední hosty adventního koncertu patřila oblíbená velkomeziříčská kapela Bohužel, která posluchačům zahrála vánoční písně v jejich autorské úpravě.

„Finanční výtěžek z této akce, jsme se rozhodli věnovat malé Terezce z Borů, která se narodila s těžkým zrakovým postižením," dodal na závěr jeden z pořadatelů koncertu a zároveň kytarista kapely Four Covers Michal Kment. Jako vzpomínku na sobotní večer si všichni návštěvníci odnesli svíčku s názvem akce.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.