Děti z Oslavické zazpívaly v kostele

tit copy_copy_copy_copy_copy_copy_copyZákladní škola Oslavická uspořádala ve středu 11. prosince 2019 Vánoční adventní zpívání v kostele svatého Mikuláše. Během hodinového programu, který zahájil děkan velkomeziříčské farnosti Pavel Šenkyřík a ředitelka školy Eva Bednářová, se představily děti napříč všemi třídami s hudebním doprovodem svých vyučujících.

Úvodní písně se ujal sbor velkomeziříčského gymnázia s klavírním doprovodem Pavly Kamanové.
V rámci předvánočního koncertu zazněly ty nejznámější písně, které máme spojené s vánočními svátky. Nechyběly naše tradiční koledy Nesem vám noviny, Pásli ovce valaši, Půjdem spolu do Betléma či Narodil se Kristus pán. Zazněly ale i moderní vánoční písně jako Půlnoční a Vánoce na míru.

Program s vánoční tematikou pokračuje na Základní škole Oslavická pátečním prodejním jarmarkem, který začíná v prostorách školy ve 14 hodin. Kromě výstavy výrobků žáků, jsou pro vás připravené tvořivé dílny, ve kterých si můžete vyrobit malé dárečky.

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.