Na vítání občánků zpívali a recitovali žáci z Mateřské školy Nad Plovárnou

P1060283 copy_copySobotní dopoledne 14. prosince 2019 se neslo v duchu vítání občánků na velkomeziříčské radnici. V obřadní síni přivítal starosta města Josef Komínek slavnostním projevem dvacet sedm nových občánků. Tradiční společenský obřad oživila hrou na klavír Pavla Kamanová.

Na událost byly pozvané všechny děti, které se narodily v létě. Rodiče obdrželi finanční dar od města v hodnotě 1 500 korun, květinu a dárek pro novorozence. Program zpestřily děti z Mateřské školy Nad Plovárnou pod vedením ředitelky Zdeňky Požárové. O hudební doprovod žáků se postarala Lucie Komínková. Mimo společné focení měli rodiče možnost si své ratolesti vyfotografovat v připravené kolébce.

Přivítaní občánci:
Mikoláš Bejček, Dominik Bula, Simona Dohnalová, Max Hrad, Stela Jungová, Patrik Jurka, Stella Kazdová, Jiří Košut, Denis Kratochvíl, Tereza Šimková, Sabina Kresová, Anna Matiášková, Sára Musilová, Sarah Mutkovič, Adam Oplatek, Marie Plodíková, Viktorie a Vivien Prchalovy, Tereza Řezníčková, Emma Střechová, Markéta Šmídová, Štěpán Tesař, Monika Trojanová, Lujza Vaněčková, Jakub Věžník, Jakub Míča

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.