Ode dneška na náměstí promítá kinematograf

IMG 6808Filmové léto 2015 ve Velkém Meziříčí začíná českou komedií Vejška. Kinematograf bratří Čadíků dnes dorazil na náměstí, kde promítne čtyři české filmy. Denně jeden vždy od desáté večerní.


V pátek to bude komedie Vejška, v níž uvidíte mimo jiné Tomáše Vorla ml., či Jirku Mádla, Zuzanu Bydžovskou, Jakuba Koháka, Ivanu Chýlkovou a další.
V sobotu se můžete těšit na pohádku Tři bratři, kteří se vydají do světa na zkušenou, aby si našli nevěsty a mohli převzít rodinné hospodářství. Bratry ztvárnili Vojtěch Dyk, Tomáš Klus a Zdeněk Piškula.
V neděli se na filmovém plátně objeví opět komedie, tentokrát filmový debut divadelního režiséra a scénáristy Tomáše Svobody Hodinový manžel. V příběhu čtyř přátel si zahráli také Boleslav Polívka, David Matásek nebo Eva Holubová.
V pondělí bratři Čadíkové budou v našem městě promítat v rámci letošního Velkomeziříčského kulturního léta naposled, a to hořkou komedii Ireny Pavláskové Fotograf s Karlem Rodenem v hlavní roli.

-red-

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.