Žáci i učitelé oslnili na prvním plesu své školy

P1090238Plesem Základní umělecké školy Velké Meziříčí, který se konal v sobotu 8. února 2020, zněla živá hudba. Během večera vystoupili žáci a učitelé s rozmanitým repertoárem.

Úvodního vystoupení se ujal ředitel Základní umělecké školy Velké Meziříčí (ZUŠ VM) Martin Karásek se svým smíšeným orchestrem. Po něm následoval taneční orchestr pod taktovkou Josefa Vaňhary. Do hudební série vstoupila děvčata z tanečního oboru, která se svým představením zpestřila program. Po zbytek večera hrál Z(R)UŠ BAND složený zejména ze samotných učitelů.

Organizátoři plesu obstarali bohatou tombolu, jež se velmi brzy vyprodala. Občerstvení zajistila restaurace Jéčko, která připravila vybrané plesové menu. Historicky prvního plesu místní umělecké školy se zúčastnilo mnoho příznivců školy i hudby. „Velmi nás potěšily vřelé ohlasy a nadšení z výkonů našich hudebních těles. Chtěl bych tímto velmi poděkovat celému týmu ZUŠ za nasazení v realizaci této krásné akce," uvedl ředitel ZUŠ VM Karásek. 

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.