Koncert The Beatles Revival podpořil velkomeziříčskou synagogu

P1100028Benefiční koncert na podporu synagogy ve Velkém Meziříčí odehrála jedna z nejlepších revivalových kapel The Beatles Revival. Ve vyprodaném sále zněly známé písničky, které si notovali všichni posluchači, patřily mezi ně Hey Jude, Yesterday, Let It Be a mnoho dalších. Kladenská kapela, jež vystupuje od roku 1996, předvedla revivalové vystoupení včetně kostýmů třeba v podobě uniformy z proslulého osmého alba liverpoolské čtveřice.

Večerem provázel Standa Berkovec, který pracoval jako televizní a rozhlasový moderátor například v pořadu Rady ptáka Loskutáka nebo v dodnes populární Snídani s Novou. První slova moderátora vítala hosty, shrnula historii synagogy, děkovala organizátorům, a zároveň zvala na pódium starostu města Josefa Komínka, nejlepšího českého hokejového střelce Milana Nového a velkomeziříčského zastupitele a organizátora dražby dresu hokejové legendy Tomáše Rapušáka.

Výtěžek z dražby dresu v celkové částce 30 tisíc korun, který se skládá z 15 tisíc korun z dražby dresu Jaromíra Jágra a stejné částky od dalších podporovatelů, poputuje na opravu synagogy stejně jako výtěžek z vybraného vstupného.

Transparentní účet
Název: Nadace Milana Nového CAPS 66
Číslo: 115-2902720217/0100

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.