Hlasujte pro nominované projekty z Velkého Meziříčí v krajské anketě Zlatá jeřabina

zlata jerabinaV průběhu celého měsíce března mohou lidé hlasovat v anketě Zlatá jeřabina – Cena Kraje Vysočina za kulturní počin roku 2019, která je rozdělena do dvou kategorií.

V první kategorii s názvem Kulturní aktivita, Velké Meziříčí reprezentuje třináctý ročník Evropského festivalu filozofie, který v loňském roce nabídl návštěvníkům pohled na člověka ve vztahu k prostředí, přírodnímu i společenském. V druhé kategorii Péče o kulturní dědictví můžete dát hlas, prostřednictvím hlasovacího formuláře, restaurování maleb a štukové výzdoby arkád na velkomeziříčském zámku.
Cílem ankety je poukázat na množství zajímavých kulturních akcí probíhajících celoročně v kraji, na bohaté kulturní dědictví a péči o něj a významná je i motivace organizátorů kulturních akcí k novým či navazujícím aktivitám a vlastníků k účinnější péči o své památky. Slavnostní vyhlášení ankety se uskuteční 8. června 2020 v Nové Říši.

Hlasovat do ankety lze dvěma způsoby.

Elektronické hlasování:
Svůj hlas můžete dát vždy jen jedné akci v každé kategorii. K úspěšnému hlasování je nutné vyplnit elektronický formulář a opsat číselný kód. Do e-mailové schránky, kterou uvedete ve formuláři, Vám bude zaslána informační zpráva a na základě jejího potvrzení (a opětovného opsání číselného kódu) dojde k započítání Vašeho hlasu do ankety. Bohužel se někdy stává, že informační mail padá do spamů, proto si, prosím, zkontrolujte i tuto složku, bez potvrzení Váš hlas bohužel nebude do hlasování započítaný.
Odkaz na link hlasování:
http://extranet.kr-vysocina.cz/zlata-jerabina/
http://www.kr-vysocina.cz/pocinroku.asp

Písemné hlasování:
Hlasování do Zlaté jeřabiny je možné také písemnou formou prostřednictvím hlasovacího lístku, který byl uveřejněn v únorovém čísle novin Kraje Vysočina společně se seznamem počinů v obou kategoriích – pouze originál hlasovacího lístku z novin Kraj Vysočina, které jsou distribuovány do poštovních schránek po celé Vysočině, bude započítán jako platný hlas. Vyplněné hlasovací lístky zasílejte na adresu Krajský úřad Kraje Vysočina, odbor kultury, památkové péče a cestovního ruchu, Žižkova 57, 587 33 Jihlava s označením „POČIN ROKU".

M. Hudková

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.