Festival Zubří země bude letos podesáté. Představí se Arakain, Doga, Alkehol a další

RockovyMajales datumy_zmena_2020_FB_UDALOSTV Bystřici nad Pernštejnem se bude 18. - 19. září konat 10. Rockový majáles Zubří země. Jde o jeden z největších open-air rockových festivalů na Vysočině. Odehraje se na travnaté ploše sportovního oválu za Lužánkami, tedy v oblasti, kde žila dříve obrovská, silná a divoká zvířata, mystičtí zubři, ke kterým se festival hrdě hlásí názvem Zubří země.

V letošním roce nově dvoudenní program láká na 16 nejlepších českých rockových kapel. „Už za čtyři měsíce začínáme a věříme, že spoustě našim fanouškům se posledních našich devět ročníků líbilo, teď je na čase se společně opět sejít a udělat na Vysočině rockové peklo," říkají jedním hlasem organizátoři a přidávají: „Díky za každého z vás, kdo podpoří svojí účastí náš speciální dvoudenní nadupaný rockový narozeninový line- up, protože je co oslavovat, vyrostli jsme v jednu ze tří největších open -air rockových akcí na Vysočině!"

Rockový majáles Zubří země propojuje nejen rockovou muziku s pohodovou a přátelskou atmosférou a s příjemným přírodním prostředím travnatého areálu. Novinkami letošního roku jsou například V.I.P. vstupenky, stanové městečko s možností zapůjčení stanu, monitorované parkování a rozšířená nabídka občerstvení od regionálních dodavatelů. Historicky největší rozšíření však návštěvníci zaznamenají oproti dřívějším ročníkům během obou festivalových dnů na velkém pódiu, kde 10. ročník představí největší hvězdné obsazení s těmi největšími českými rockovými legendami, v čele s kapelami Arakain, Doga, Trautenberk, Komunál, Alkehol, Titanic, Vitacit, Miloš Dodo Doležal, Rimortis, D.O.P., Headfire, ale také Insania, Th!s s Vojtou Kotkem, B.C. Brothers a s velkými lákadly Kabát revival a Metallica revival.

Další zajímavostí je nabídka bezplatné registrace do majálesového věrnostního klubu, díky které mohou rockoví fanoušci čerpat slevy při koupi všech druhů vstupenek v předprodeji a také další benefity. Chybět na programu nebude ani závěrečná after party. Více informací naleznete na FB profilu (www.facebook.com/rockovymajales) nebo na webových stránkách (www.rockovymajales.cz).

M. Hudková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.