Výstava v City Parku zve k dovolené na Vysočině

DSC 0376K dovolené na Vysočině zve velká výstava v jihlavském City Parku. Organizace Vysočina Tourism na ní postupně během celé letní sezony představí ta nejlepší místa, památky a turistické cíle všech regionů čistého Kraje Vysočina.

Přírodní krásy, kulturní památky, turisticky zajímavé lokality, atraktivní, ale i méně známá místa Jihlavska, Žďárska, Třebíčska, Havlíčkobrodska a Pelhřimovska nabízí výstava s názvem Dovolená doma, to je dovolená na Vysočině, která odstartovala v těchto dnech v City Parku v Jihlavě. Je součástí celokrajské i celostátní kampaně, kterou Vysočina Tourism rozjela na podporu domácího cestovního ruchu.

Výstavu v prvních čtrnácti dnech zahajuje Vysočina Tourism vlastní prezentací všech svých aktivit a projektů z oblasti cestovního ruchu, včetně dvou kanceláří – Vysočina Film Office a Convention Bureau. Návštěvníky zve na Vysočinu sklářskou, filmovou, barokní, nabízí památky UNESCO, židovské cesty, výlety do chráněných krajinných oblastí, do pivovarů, na naučné, cyklo, pěší i jezdecké stezky, z nichž mnohé mají přesah nejen za hranice kraje, ale i České republiky. Pamatuje na turisty všech věkových kategorií, od mladých aktivních, přes rodiny s dětmi, po starší ročníky.

DSC 0357„Ještě před víkendem naši výstavu příjemně okoření zelený koutek, který vnese do obchodního centra kus živé přírody. Na malém plácku osázeném keři a zelení, s dřevěnou roubenkou v pozadí mohou návštěvníci na chvíli spočinout na lavičkách, vyfotit se, obdivovat regionální výrobky zdejších šikovných lidí a firem a všemi smysly nasávat tu pravou atmosféru Vysočiny. Věříme, že se námi nechají inspirovat a ke své letošní dovolené si zvolí ten správný cíl, a to Vysočinu," říká Magda Svatoňová z Vysočina Tourism.

Výstava Dovolená doma, to je dovolená na Vysočině potrvá do konce srpna. Návštěvníkům představuje Vysočinu takovou, jakou milují, i takovou, jakou neznají. Zve na místa, která dosud nenavštívili a měli by to napravit. Zcela jednoduše, ukazuje Vysočinu jako nejlepší místo pro letní dovolenou.

Martina Strnadová, Vysočina Tourism

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.