Heřmanická dechovka zakončila víkendový hudební program na náměstí

Prudík1Přestože program Velkomeziříčského kulturního léta v sobotu narušil déšť, zbývající dva víkendové koncerty přilákaly na náměstí desítky posluchačů.

 

 

 Brixen band roztančil publikum

Brixen tit

Páteční večer rozproudil energický Brixen band. Multižánrový playlist tříčlenné kapely z Holešova potěšil všechny věkové kategorie. Během dvouhodiného koncertu zazněly v podání mladých zpěváků československé rádiové písničky i zahraniční hity známých světových interpretů.

 

Muzikanti Ladislava Prudíka zaplnili náměstí

Prudík2Závěrem třetího červencového víkendu opět po roce zavítala na náměstí dechová kapela Muzikanti Ladislava Prudíka, která pochází z nedalekých Dolních Heřmanic.
Dechová kapela koncertuje již od roku 2008, v současné době ji tvoří osm hráčů a dva zpěváci. Za dobu své existence skupina odehrála velké množství vystoupení jak na společenských akcích, plesech, koncertech, tanečních zábavách, tak i na různých výročích a oslavách.

V hudebním programu skupiny zazněly převážně známé lidové písně a dechovky, které si mohlo plné publikum zazpívat spolu s vystupujícími. Diváky pobavila i řada úsměvných anekdot, které koncert tradičně doprovází.
Nedělní podvečer se díky muzikantům stal pro návštěvníky velice atraktivním a všichni po krásném dvouhodinovém představení odcházeli spokojeně domů s úsměvy na tvářích. 

Velkomeziříčské kulturní léto finančně podporuje Kraj Vysočina a město Velké Meziříčí.

Redakce

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.