Cyklisté každého věku si přijdou na své v Křižanově

IMG 20190727_101742Milovníci cyklistiky i rekreační kolaři mohou závodit už tuto sobotu 25. července v Křižanově na hřišti. Cyklistická akce Cyklo Cup Křižanov je určená pro všechny věkové kategorie, ti nejmenší mohou dokonce závodit na odrážedlech.

Děti nehradí startovné a rozjíždí závod s vrstevníky v deset hodin. Odpoledního výletu se smí účastnit muži i ženy od čtrnácti let, počítat musí s trasou delší než 25 kilometrů po vedlejších silnicích a polních a lesních cestách. Start ve 14 hodin z křižanovského hřiště pustí výletníky na trať, která vede přes Dobrou Vodu, Radenice, Horní Bory i Cyrilov. Závodníci musí na trase celkem překonat převýšení 377 metrů nad mořem. Při návratu do cíle, opět na fotbalové hřiště, bude na cyklisty čekat občerstvení i vyhlášení vítězů tomboly. Všechny příznivce cyklistiky zve pořadatel TJ Sokol Křižanov.

Zuzana Najtová

 

plakat2020

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.