Kulturní léto vstoupilo do druhé poloviny

vkl titPáteční i sobotní podvečer, před promítáním kinematografu, zpříjemnila živá hudba v podání kapel Bez Angažmá a Pohledy.

Kapela Bez Angažmá zahrála v Meziříčí poprvé

Pop rock s flétnou a houslemi zahájil páteční večer na velkomeziříčském náměstí. Jedná se o nově vzniklou kapelu, která u nás na Kulturním létu zatím nevystupovala. I přes velmi krátkou historii kapely se na hudební večer přišlo podívat mnoho návštěvníků.
Pravidelní diváci si mohli toto léto znovu poslechnout flétnistku Radku Augustinovou, která s kapelou Amarylis zahajovala první víkendový program letošního ročníku.

Kapela Pohledy vystoupila s vlastní tvorbou

V sobotu 25. července se na naše pódium po roce vrátila brněnská skupina Pohledy, která vystoupila s nabitým tříhodinovým programem.
Kapela vznikla na přelomu roku 2002/2003 pod názvem Deset pohledů. V roce 2012 se přejmenovala na Pohledy. Skupina se věnuje převážně vlastní tvorbě, se kterou vystupuje na festivalech, městských slavnostech a taktéž na různých charitativních akcích.
Kapelníkem a autorem většiny textů a hudby je zpěvák a kytarista Jan Duna. Další členové kapely jsou kytarista Jakub Zezula, skladatel a klávesista Adam Zezula, kytarista Pavel Pospíšil a bubeník Laďa Kučera.

Velkomeziříčské kulturní léto finančně podporuje Kraj Vysočina a město Velké Meziříčí.

N. Čermáková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.