Červencový program zakončil rock’n’roll

crazy dogsPoslední červencový den zavítala do Velké Meziříčí skupina Crazy Dogs. Kapela hraje klasický rock and roll, tedy hudbu padesátých let. V živém vystoupení předvedli umělci s mnohaletou praxí publiku neuvěřitelnou show plnou energie v původním nástrojovém obsazení a aranžích, profesionálně zahranou. 

Členy kapely jsou Karel Koubek – zpěv Elvis Presley, Markéta Bínová – zpěv, Medard Konopík – zpěv, elektrická kytara, Soňa Zamrzlová – klávesy, Vilém Beránek – zpěv, tenor saxofon, Jiří Sýkora – basa, Pavel Konopík – bicí, Liam Stayner – zpěv, elektrická kytara.
V současné době mají ve svém repertoáru písně Elvise Presleyho, Billa Haleyho, Chucka Berryho, ale i Brendy Lee a mnoha dalších interpretů této éry. Energií nabité vystoupení oslovuje všechny generace. Skupina má za sebou do dnešního dne více než 300 koncertů po celé České republice i za jejími hranicemi.

Velkomeziříčské kulturní léto finančně podporuje Kraj Vysočina a město Velké Meziříčí.

N. Čermáková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.