Funny Fest rozezní náměstí 7. srpna

IMG 20190809_151655Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Wellmez pořádá multižánrový festival s názvem Funny Fest 2020. Již šestý ročník festivalu se uskuteční tradičně na velkomeziříčském náměstí, a to 7. srpna 2020 v čase od 15 do 22 hodin. Festival si klade hned několik cílů, mezi něž patří pobavit veřejnost, poukázat na důležitost smysluplného trávení volného času dětí a mládeže, ale i zmírnit předsudky společnosti vůči nízkoprahovým zařízením.

„Osud letošního Funny Festu byl do poslední chvíle na vlásku. V době, kdy většinou akci plánujeme, se kvůli koronavirové krizi nevědělo, zda vůbec bude moci proběhnout. Jakmile jsme se dozvěděli, že bude možné náš festival uspořádat, nezbývalo nám na organizaci již mnoho času a s kolegyněmi jsme řešily, zda do toho jít, nebo ne. Díky nadšení a motivaci našich dobrovolníků, kamarádů a vystupujících kapel jsme to všichni nevzdali a jsme za to moc rádi. Byla by prostě škoda nevyužít potenciál všech, kteří jsou v dnešní době ochotni pomoci zdarma ve svém volném čase či vystoupit bez nároku na honorář. Hlavně díky nim a našim zvukařům a sponzorům se tedy můžeme společně těšit na pohodové odpoledne plné skvělé hudby, občerstvení a zábavy," říká Martina Horníčková, vedoucí nízkoprahového zařízení pro děti a mládež Wellmez.

Na co se můžete těšit?
Program festivalového odpoledne je velmi pestrý. Je připraven například slalom s brýlemi, které simulují stav požití alkoholu nebo marihuany, malování na obličej, tetování třpytkami, stolní fotbálek, fotokoutek nebo si návštěvníci mohou vyrobit svou festivalovou placku. Z hudby je možné se těšit na místní uskupení EIRIK, Michaela Zapletala a Jakuba Šimona Acoustic či na Jakuba T. Hladíka, dále na kapelu Gender Question z Třebíče nebo jihlavské Vzhůru a níž.

Zuzana Najtová

107612550 3357899354234381 1568737459518975120 o

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.