Kam vyrazit o víkendu za zábavou? V nabídce jsou festivaly, letní kina i Heřmanická dechovka

funny festDruhý srpnový víkend obsahuje širokou nabídku akcí pro všechny věkové kategorie. Prohlédněte si, kam můžete vyrazit ve Velkém Meziříčí a jeho okolí.

FUNNY FEST 2020

7. srpna 2020, 15:00 - 22:00
Náměstí, Velké Meziříčí

Již 6. ročník multižánrového festivalu, jehož cílem je se nejen sejít a dobře se pobavit, ale také zmírnit předsudky společnosti vůči nízkoprahovým zařízením, můžete navštívit na velkomeziříčském náměstí. Festival se uskuteční 7. srpna 2020 od 15:00 - 22:00. Těšit se můžete na kapely Vzhůru a níž, Eirik, Gender Question a další. Na kapely i bohatý doprovodný program zve pořadatel – Wellmez.

LETNÍ KINO NA MORAVCI - ZAKLETÉ PÍRKO

277. srpna 2020, 21:30
Zámek Moravec, Moravec

Spolek holek Moravec vás zve na promítání letního kina na nádvoří moraveckého zámku. První film, který v příjemném zámeckém prostředí můžete zhlédnout, je pohádka Zakleté pírko od Zdeňka Trošky. Příběh o pravé lásce mezi hlavní hrdinkou Aninkou a Vítkem zpestří vodník, který Aninku v cestě za záchranou svého milého doprovází.

 

 

 

II. VELKOMEZIŘÍČSKÝ VOŘÍŠEK

8. srpna 2020, 13:00 - 18:00
Františkov, Velké Meziříčí

Agility Velké Meziříčí srdečně zve na II. ročník voříškiády. Připravené jsou soutěže i trenérské poradenství.

HEŘMANICKÁ DECHOVKA

plakát 2020_copy8. srpna 2020, 13:00
Dolní Heřmanice

XII. ročník oblíbeného svátku dechové hudby v přírodním areálu v Dolních Heřmanicích se uskuteční v sobotu 8. srpna od 13 hodin. Celé odpoledne bude programem provádět Karel Hegner a postupně představí pět věhlasných kapel jako je Blatnička, Malá muzika Nauše Pepíka, Vracovjáci, Muzikanti Ladislava Prudíka a Žadovjáci.

 

 

 

NEJVĚTŠÍ ZÁBAVA NA VYSOČINĚ

8. srpna 2020, 14:00
Nárameč (Doubí)

Na druhý ročník open air festivalu Největší zábava na Vysočině, který se bude konat 8. srpna 2020 od 14 hodin v Náramči (Doubí), zvou pořadatelé. Odpoledne zahrnuje i dětský program, pak se představí třeba Reflexy, Matador, Morava a další kapely.

BALINKA FEST 2020

8. srpna 2020, 17:30
Dolní mlýn Baliny

Kultovní festival Balinka fest v Balinách se odehraje v sobotu 8. srpna 2020 již od 17:30. Postupně vystoupí čtyři kapely ze Lhotek, Velkého Meziříčí, Orlové i Jihlavy.

LETNÍ KINO NA MORAVCI - PŘES PRSTY

8. srpna 2020, 21:30
Zámek Moravec, Moravec

Druhý film promítaný na nádvoří moraveckého zámku je film Přes prsty. Příběh filmu Přes prsty se odehrává na beach volejbalových hřištích, ale nejen na nich. Linda (Petra Hřebíčková) a Pavla (Denisa Nesvačilová) jsou parťačky, které obětují beach volejbalu všechno. Tedy skoro všechno... Spolek holek Moravec vás srdečně zve na promítání letního kina.

PEPA ŠTROSS

9. srpna 2020, 19:00 - 21:00
Náměstí, Velké Meziříčí

Folkový písničkář Pepa Štros přijede vystoupit v rámci Kulturního léta se svými swingovými skladbami, které jsou o lásce, o rodině, o životě. Texty jeho písní mají nadhled a lehkou ironii. Na svém kontě má deset vlastních alb.

Více informací o událostech naleznete v kalendáři akcí.

Zuzana Najtová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.