Bez obalu? Přijďte podpořit akci s podtextem udržitelného rozvoje

P1140484Zase plný koš... To už se vám tak často stávat nemusí. Na akci Dny zdraví se dozvíte více třeba o bezobalovém nakupování. Vrací se éra síťovek. Letošní téma, které zvolili pořadatelé ze Zdravého města Velké Meziříčí, nese název Bez obalu. Nabitý program můžete na velkomeziříčském náměstí navštívit v úterý 8. září od 9 do 17 hodin, vítaní jsou všichni, které zajímá ekologie a udržitelný rozvoj.

Program nabízí několik zajímavých přednášek, hudebně zábavné vystoupení pro děti i kuchařskou show Jana Rimplera. Přednášky, v jedenáct a ve čtrnáct hodin s názvy Není olej jako olej a Jak na domácnost bez odpadů, se uskuteční v prostorách bývalé restaurace Obecník.

V průběhu celého dne si návštěvníci mohou užívat bohatého doprovodného programu, který láká na výtvarné dílničky, kvízy, ruční výrobu másla, měření tlaku a hladiny cukru v krvi. Náměstí zaplní také stánky s regionálními potravinami, bylinkami a dalšími produkty.

Neváhejte a přijďte poslouchat, vzdělávat se, bavit se i nakupovat.

Zuzana Najtová

Dny zdraví 2020

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.