Kam vyrazit poslední prázdninový víkend? Na své si přijdou hlavně děti

The Shots_copyPestrý program posledního prázdninového víkendu pozve návštěvníky na závěrečné koncerty Kulturního léta, dětské dny do okolních obcí, Dožínkovou pouť, triatlon i domácí fotbalové utkání.

 

Sebranka jazz orchestra, Velkomeziříčské kulturní léto

28. srpna 2020, 19:00 - 21:00, Náměstí, Velké Meziříčí

SEBRANKA jazz orchestra je 12členný big band z Dačic a širokého okolí. Hrají taneční a moderní jazz, swing, latinsko-americké melodie, ale i aranžmá světových rockových hitů a populárních songů 80. let až po současnost.

Dožínková pouť v Borech

118293018 2813224308922228_2840502004503035327_o_1_copy

29. – 30. srpna 2020, Bory

Pouťový kulturně-sportovní program v Borech láká na živou hudbu, fotbalová utkání, vystoupení krojované chasy z Vídně a dožínkový průvod obcí.

 

 

 

 

 

Křižanovský triatlon

triatlon

29. srpna, start v 11:00, rekreační středisko Drak

HC Sokol Křižanov pořádá již 31. ročník Křižanovského triatlonu. Přijeďte si užít poslední srpnovou sobotu notnou dávkou pohybu.

 

 

 

 

  

Rozloučení s létem v Chlumku

29. srpna, od 13:00, výletiště Chlumek

chlumek

 

 

 

 

Rozloučení s prázdninami na Moravci

29. srpna, od 14:00, výletiště u hasičky na Moravci

moravec

 

 

 

 

 

 

 

Rozloučení s prázdninami ve Vídni

29. srpna, od 15:00, areál mateřské školy ve Vídni

The Shots, Velkomeziříčské kulturní léto

29. srpna 2020, 19:00 - 21:00, Náměstí, Velké Meziříčí

The Shots je parta osmi kluků a velkomeziříčské zpěvačky, co se rozhodla kráčet v hudebních stopách svých dědů, jen tak trochu jinak. Snaží se rozdávat radost swingem, jazzem & rock'n'rollem a to všechno se špetkou mladistvého rebelství.

Tenet

29. srpna, 20:00, kino Jupiter club

Špionážní sci-fi thriller Christophera Nolana je hlavní událostí roku 2020. Hlavní zbraní hrdiny akčního sci-fi spektáklu filmového vizionáře Christophera Nolana je jediné slovo - TENET. V temném světě mezinárodní špionáže bojuje o záchranu celého světa. Vydává se na extrémně komplikovanou misi, ve které pro časoprostor neplatí pravidla, tak jak je známe.

PoZemi - akustické duo Betty Pospíšilová a Jan Zemánek v Rock Depu

29. srpna, 20:00, Rock Depo VM
pozemiPozemi je akustické duo, které tvoří zpěvačka Betty Pospíšilová a kytarista Honza Zemánek. Oba zkušené muzikanty dala dohromady láska k muzice a touha hudbu předávat dál. Ve svém repertoáru mají převzatou tvorbu současných světových umělců i hity doby minulé, takže si každý může přijít na své. Během večera zazní i několik duetů, takže je na co se těšit.

 

 

 

 FC Velké Meziříčí – Zlín B

30. srpna, 10:15, fotbalový stadion U Tržiště

Dětský den v Mostištích

mostiste

30. srpna, od 14:00, hřiště Mostiště

Těšit se můžete na planetárium, dílničky, skákací hrad, malování na obličej, občerstvení a mnoho dalšího.

 

  

Dětský den v Petrávči

petravec

30. srpna, od 14:00, fotbalové hřiště Petráveč

Na fotbalovém hřišti za kulturním domem proběhne ukázka dravců. Po celé odpoledne bude pro děti připraven skákací hrad. Občerstvení zajištěno.

 

 

 

 

 

 Humpolecký dixieland, Velkomeziříčské kulturní léto

30. srpna 2020, 18:00 - 20:00, Náměstí, Velké Meziříčí

Humpolecký Dixieland existuje už přes šest let. Odehrál přes 120 koncertů, pravidelně hostuje na jedné z nejpřednějších jazzových scén, v pražském Jazz Docku, zúčastňuje se prestižních i mezinárodních dixielandových festivalů a postupně si získává své postavení mezi tuzemskou dixielandovou špičkou.

Štěstí je krásná věc

30. srpna, 20:00, kino Jupiter club

Čenda s Janou nemají v životě na růžích ustláno. Oba jsou nezaměstnaní, Čenda má dluhy všude, kam se podívá, a nejčastější návštěvou u nich je exekutor. To ale změní farářem požehnaný loterijní tiket. Pohádková výhra 176 milionů korun otevírá dvojici dveře do velkého světa neomezených možností, ale také ke spoustě nových či staronových kamarádů, kteří by si z výhry rádi ukrojili pořádný kus. A i když se to některým podaří a vztah téhle dvojice to nabourá, přece jen na konci zjistí, že největší výhrou v životě je láska...

M. Hudková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.