Autokino Vysočina nabídne o prodlouženém víkendu pět filmů

autokino2 copyV Jihlavě si připravili pro nadcházející prodloužený víkend opět akci, které se žádná opatření nedotknou. Autokino Vysočina v areálu jihlavské nemocnice nabídne pět filmů během tří dnů. Návštěvníci musí přijet svým vozem vybaveným autorádiem, ve kterém jednoduše naladí speciální frekvenci se zvukem promítaného filmu. Velkorysá LED obrazovka s úhlopříčkou 13 metrů se postará o kvalitní obraz a nevšední zážitek.

Projekce startuje v pátek 25. září českým filmem Bourák, pokračuje sobotní 17. hodinou s oblíbenou strašidelnou rodinkou Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená a ve stejný den ve 20 hodin volným pokračováním letní komedie Bobule 3. Nedělní večer s Leonardem DiCapriem a Bradem Pittem v hlavní roli představí film natočený na motivy skutečných událostí Tenkrát v Hollywoodu a projekci uzavřou v pondělí populární Ženy v běhu. Podrobný program s možností nákupu vstupenek naleznete na stránkách autokina.

Zuzana Najtová

autokino

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.