Vanda Hybnerová a David Novotný ztělesnili dokonalý souboj muže a ženy s milostným závěrem

P1250466Retrokomedie z období šedesátých let svede dohromady zatvrzelou podrážděnou Angličanku Maude Kinchovou a výbušného Johna Campbella, v hlavní roli se představila Vanda Hybnerová a David Novotný. Jejich první setkání na svatbě Johnova svěřence a Maudiny neteře provází klasický souboj mezi mužem a ženou, který je stěžejním námětem celého příběhu.

Po nějakém čase se musí opět Maud a John setkat, aby manželům přivezli z Kalifornie osvojeného novorozence. Největší část scény se odehrává v San Francisku, kde spolu dva nesmiřitelní rivalové uvíznou na dobu několika týdnů. Během komplikované cesty plné strastí a starostí o novorozeně začínají vnímat i lepší stránky toho druhého. Domů se vrací naprosto odlišní s pocitem, že na lásku není nikdy pozdě.

Divadelní hra Be My Baby používá neobvykle filmové střihy, takže se jeviště v Jupiter clubu během představení proměnilo osmnáctkrát. Měnily se kostýmy i celá scéna. Diváci spatřili jízdu v autě, kuchyni, let v letadle, pokoj v San Francisku a další různá prostředí. Herecká obsazenost i filmové pojetí dodaly představení na atraktivnosti.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.