Přijďte si pro Betlémské světlo!

IMG 20191221_071756Betlémské světlo skauti přivážejí, aby poukázali na skutečný příběh sv. rodiny, který se odehrál v Betlémě. Křehký plamínek putuje z rodné jeskyně Ježíše Krista do celého světa. Letos se skauti do této tradiční akce zapojí již po třicáté první.

Naši velkomeziříčští skauti pojedou pro Betlémské světlo v sobotu 19. prosince do Křižanova, aby tento novodobý symbol Vánoc přivezli i do našeho města. Malé světýlko slavnostně donesou do kostela sv. Mikuláše v neděli 20. prosince v 9.00 při mši svaté, kam jste srdečně zváni. Ve vchodu kostela bude následně hořet po celé svátky. Přijďte se svými svícemi a lucernami pro Betlémské světlo a doneste si ho do svých domovů!

IMG 7904Skauti z Velkého Meziříčí také v kostele sv. Mikuláše staví betlém. Tento výjimečný betlém si můžete prohlédnout kdykoliv během vánočních svátků počínaje Štědrým dnem odpoledne. Jednou z dominant tohoto betlému jsou pohyblivé figurky, které je možné vidět v akci před nebo po každé mši svaté.

 

Přejeme Vám, abyste zažili o těchto Vánocích pravou radost a prožili je ve zdraví a v klidné, rodinné atmosféře.
Skauti z Velkého Meziříčí

IMG 2091

IMG 2099

IMG 2115

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.