Tým Tomáše Ouředníčka odlétá na Dakar

bez názvu2Celoroční přípravy a vynaložené úsilí, se mají právě teď posunout téměř až na pomyslný vrchol 43. ročníku Rallye Dakar 2021. Z letiště Václava Havla se historicky poprvé poletí jedním speciálem, kterým náš tým cestuje společně s většinou česko-slovenských posádek.

Letošní ročník s sebou ale nese plno proměnných. Právě v den odletu od pořadatele přišla nová informace o změně karanténních opatření. Oproti původnímu plánu, zahrnujícím pro tým tolik potřebnou regeneraci po náročném letu, posádku nově po přistání v Džiddě čeká nepříjemný přechod do povinné izolace ve vyhrazeném hotelu, kde budou všechny posádky několik dní v oddělených pokojích čekat na poslední ze série testů před samotnými přejímkami.

O tom, jak se tato komplikovaná situace bude dál vyvíjet, vás budeme pravidelně informovat.

Pevně věříme, že vše proběhne hladce a že se celá naše dakarská sestava bude moci již brzy v plném počtu opět shledat se svou technikou a splnit tak jeden z posledních kroků před samotným startem Dakaru 2021.

Děkujeme, že nám fandíte!
Tým Ultimate Dakar Racing

bez názvu

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.