Kraj Vysočina vyhlašuje 17. ročník ankety Zlatá jeřabina a 10. ročník ankety Skutek roku

808bb4eeef8ee87c95bb6889b1a9c898Jedná se o ankety, jejichž cílem je nalézt a ocenit za rok 2020 nejlepší dobrovolné skutky, projekty vedoucí k rozvoji, kulturní počiny a příkladné aktivity. Nominace na obě ankety odstartovaly 1. ledna 2021 a končit budou 31. ledna 2021.

Nominace v anketě Zlatá jeřabina je možná do dvou kategorií:

  • Kulturní aktivita, do které spadá divadlo, festival, hudební přehlídka, koncert, výstava v muzeu. Je možné nominovat i akce, které probíhaly online.
  • Do péče o kulturní dědictví je možné nominovat osoby fyzické či právnické, které se podílely na záchraně nebo propagaci kulturního dědictví, novostavby, dostavby, rekonstrukce a restaurování.

V anketě Skutek roku je možná nominace na skutky fyzických osob, ať už v oblasti poradenství, životního prostředí, vzdělávání, volnočasových aktivit.

Nominaci aktivity, která proběhla v předešlém roce v Kraji Vysočina, může podat kdokoliv, a to pomocí elektronického formuláře na webových stránkách www.kr-vysocina.cz/pocinroku.

Žaneta Mikišková

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.