Soutěžte s Dózou o jarních prázdninách

2020 Fotostopa_copyStředisko volného času Dóza VM pořádá během jarních prázdnin soutěž DÓZÁCKÁ FOTOSTOPA aneb po stopách dózáckého plyšového maskota –  Fifinky.

Pojďte s námi aktivně trávit volný čas –  vydejte se hledat místa, kam se náš oblíbený plyšák zatoulal. Vezměte svého oblíbeného plyšáka a pojďte se vyfotit na stejných místech co nejvěrohodněji jako naše Fifča. Rekvizity, které na svých výpravách ale použila, s sebou nosit nemusíte. Fotky uložte, a pokud se vám podaří nalézt a doložit všech 15 míst z Velkého Meziříčí, kam se vydala na procházku naše plyšová kamarádka, získáte od Dózy odměnu. Ceny budou k vyzvednutí po skončení soutěže, konkrétní datum upřesníme.

Bližší informace na www.dozavm.cz, oblíbená místa dózáckého maskota zveřejníme na webu Dózy od 29. ledna. Poznáte, kam se Fifinka vydala na výšlap?

Zúčastnit se mohou všichni – děti, dospělí i senioři. Ale pozor! Bez plyšového kamaráda ani na krok, a platí to pro všechny! Startujeme 29. ledna 2021!

-jž-

2020 Fotostopa

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.