Skauti v našem městě oslaví sto let

grafika -_100_let_skautingu_ve_VMV tomto roce oslavujeme 100 let od začátků skautování v našem městě. Rádi si připomeneme toto krásné jubileum s vámi. Připravujeme komentovanou vycházku městem, zakládáme střediskovou kroniku, na našich stránkách zveřejníme střípky z historie a – pokud to epidemická situace dovolí – zrealizujeme odkládané setkání velkomeziříčských skautů.

Rádi bychom touto formou oslovili skauty, kteří chodili do skautské družiny nebo se jakýmkoliv způsobem podíleli na chodu oddílu či střediska: sbíráme fotky, zážitky, kroniky, deníky, kroje a jejich součásti, odznaky, jiné související materiály a předměty, které by neměly být zapomenuty. Nemusíte se však bát, že by vám tyto vzpomínkové předměty z mládí nezůstaly. Rádi si je oskenujeme nebo vyfotíme. V případě, že něčím disponujete, se prosím ozvěte Pavlu Oulehlovi na telefonní číslo: 702 059 553.

Předem děkujeme.
Skauti ze střediska VM

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.