Prodloužený víkend nabídne mnoho kulturních akcí ve městě

P1160044-24353-800-600-80Někdo vyrazí na prodloužený víkend na dovolenou a někdo využije nabídky kulturních akcí ve městě. Pro ty, kteří zůstanou v Meziříčí, přinášíme přehled akcí.

V pátek 2. července nabídne kino Jupiter thriller Tiché místo: Část II a v Rock Depu zahraje kapela MHD. Sobotu 3. července velmi brzy ráno odstartují rybářské závody v Jívoví. Přes poledne můžete zavítat na workshop o stravě do Beauty and Beast. Večer se na kulturním létě představí třebíčská kapela Amarylis se zejména irským repertoárem.

V nedělní podvečer náměstí provoní souvlaki a jiné řecké speciality. U příležitosti druhého ročníku Řeckého večera zahraje Prométheus. Neděle nabízí několik poutí v blízkém okolí. Další poutě i kina vyhledáte v kalendáři akcí. Prodloužený víkend završí na vlakovém nádraží unikátní expozice Legiovlak, která v úterý 6. července startuje, přičemž vagony zůstanou veřejnosti přístupné do neděle 11. července.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.