Fajtfest Crew děkuje

12FDE65F-D3C8-4984-98E7-5E4E0FF18D42 copyAni nevíme kde začít, ale jsme plní emocí a vděku. Pokusíme se to vzít nějak obecněji, ale zároveň i jmenovitě. Zaplavila nás obrovská vlna pozitivních reakcí a nesmírně si toho vážíme! Je to pro nás zážehový motor do dalších ročníků. Sami u sebe vidíme obrovské rezervy i chyby. Na těch musíme začít ihned a intenzivně pracovat. Největší díky patří především Všem návštěvníkům, co si ponechali vstupenku na neuskutečněný ročník, nebo si koupily novou. To Vy jste tím nejdůležitějším aspektem a hlavně, bez Vás by to nešlo celé uskutečnit! Smekáme kšiltky i Všem našim zaměstnancům (přes bary, pivo, kelímky, čipy, vstup, chillout, klukům u absintu, řidičům, security, lidem co se starali o kapely, atd). Co se týče crew, byl to opravdu psychicky i fyzicky náročný ročník.

Největší radost máme u položky ČESKÉ KAPELY. Zde dostala naše česká scéna obrovskou podporu pod pódiem. Většina kapel měla plný "parket" a myslíme, že na ty okamžiky na kopci nikdy nezapomenou. Navíc Fajtfest se ukázal ve finále jako takové "mírové území". Mnoho válečných sekyr zde bylo mezi kapelami zakopáno. To nás těší nejvíce!

A co ZAHRANIČNÍ KAPELY? Je to doslova malý zázrak, že se v této době na kopec podařilo dopravit kapely z deseti evropských zemí. Sami jsme v to nevěřili. Mutace delta se začala šířit Evropou a šance nebyly velké. Obrovské díky a uznání míří až do kanceláře ministra kultury pana PhDr. Zaorálka a paní Mgr. Heleně Provazníkové z oddělení bilaterální spolupráce ministerstva kultury. V době konání festivalu padla Ukrajina na "semaforu" do tmavě rudé zóny a potřebovali jsme bezpodmínečně doklad s pozváním přímo od ministra kultury. Jednání byla velice vstřícná a rychlá. Nebýt jeho pozitivního přístupu, tak by Jinjer museli zůstat doma.

MEDICAL TEAM. Pokud k Fajtfestu patří rozhledna, bouřky, core hudba, tak i neodmyslitelně zdravotník Pavel Sochor. On a jeho tým odvedli více než profesionální práci a v krizových situacích zachovali chladnou hlavu. Řešili několik opravdu těžkých zranění, kolapsů a zachránili i našeho "sloníka".
Za ZVUK děkujeme Live box a Romanovi Zezulovi, stage manažerům Lukáš Foniok, Ondra "Izag" Duben a celá stage crew! Bude nám ctí podepsat novou smlouvu do budoucna.
Velký díky samozřejmě letí za sponzory a partnery, bez kterých by to určitě nešlo. Hendrik Van der Tol a jeho krásná rodina, Michal Barák, Katka a HKP Metal, město Velké Meziříčí v čele se starostou panem Kaminarasem, šéfovi kulturní komise Honzovi Bílkovi a celému VelMezu za pochopení a toleranci v těchto třech dnech.

Jirkovi Pálkovi a všem zaměstnancům Ski klubu VM za neskutečnou pomoc se vším co se naskytlo během festu i před ním.
Dále Vilém Moravec a pivovar Lužiny, Filda cook catering za bezvadné pokrmy.
Mediím a to především nezničitelné KLUBOVNĚ, která opět předvedla profi výkon na pódiu při moderaci, ale i v jejich stánku bylo nečekaně
živo. Coremusic a boss Matty za skvělý support před festem i při něm.
Co nás čeká příští rok? Můžeme jen prozradit, že Fajtfest 2022 by měl být hardcore svátkem s největším HC line-upem v zemi za poslední dekádu. Info zveřejníme velice brzy!

Ještě jednou obrovské díky, jsme na pokraji sil, ale spokojeni. Kdo nemá ještě dost může zakončit na velkou afterparty jménem
"Fajtfest 2021 afterparty by Klubovna" už tuto neděli v pražské Modré Vopici! Poslední mosh bude ten náš společný!
Závěrem krátké hodnocení Korába (manažer Cocotte Minute a legenda českých pódii z druhé strany).
Letos se to jen potvrdilo! Fajtfest je proste jedinečná akce, kde jak řekl Tomas Čeřovský jsou na krásném místě samí "moje lidi". Tak jest! A krom toho je to boží festival dělaný na evropské úrovni. Nástavbou pak je osobitý a velmi přátelský přístup celé produkce. Je hrozně moc cítit,
že na tomto festivalu nejde na prvním místě o zisk, ale o naplnění snů. Že na tomto festivalu je vše směřováno ke spokojenosti návštěvníků. Že to dělají lidé, kteří tuto hudbu, respektive komunitu milují. Ono se to potom neuvěřitelně vrací!

Děkujeme za vše a brzy jsme zpět. Máme ambice i pokoru.

FF Crew: Tomáš "Bob" Fleck, Jiří "Despou" Fialka, Milan Fleck, Michael Polák, Michal "Sloník" Valenta, Ondra "Izag" Duben, Roman "Kuna" Roupec, Markéta Labajová a její crew, "Jone" Svíba, Mirek Holík, Petr "Mladej" Vaněk, David "Kotouč" Polák.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.