Kapela Zahrajem vnesla do města pohodovou náladu

P1350604Velkomeziříčské kulturní léto pokračuje. V neděli 25. července na Náměstí vystoupila hudební skupina Zahrajem. Místní šestičlenná formace s více než desetiletou tradicí zahrála dvouhodinový koncert ve znamení country a folku. Zazněly lidové písně i známé hity od populárních kapel, například od Čechomoru nebo Olympic. Nechyběla ani vzpomínka na významnou osobnost české country, folku a trampské písně, hudebníka Františka Nedvěda.

Frontman skupiny Zahrajem, kytarista Lubomír Polášek, je muzikantem s obrovskou zásobou textů. V jeho pojetí můžeme uslyšet až 4000 písní. Zdeňka Polášková zpívá, hraje na flétnu a perkuse. Další členka kapely, Lea Fučíková, se rovněž věnuje zpěvu, dále ovládá hru na kytaru a flétnu. Muzikanti Jaroslav Bednář a Lubomír Konvalinka doprovází uskupení hrou na kytaru. Poslední člen kapely, Petr Svoboda, zpívá a hraje na kontrabas.

Akce byla finančně podpořena Krajem Vysočina a městem Velké Meziříčí.

Lucie Málková

P1350601

P1350606

P1350603

P1350599

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.