Kam vyrazit o víkendu? Poslechněte si hudbu, ochutnejte víno nebo zkoukněte film

P1190237V pátek 6. srpna se na Náměstí rozezní country a folková kapela Pub session country band. Seskupení z Pardubic vystupuje od roku 2013, kdy jej založili Mirek Pulicar a Honza Štěpánek. V rámci Velkomeziříčského kulturního léta ještě vystoupí v sobotu 7. srpna trampský a folkový písničkář Vojta Kiďák Tomáško a v neděli pro místní diváky známé Perpetum Jiřího Schelingera.

V sobotu bude kino při Jupiter clubu promítat Králíček Petr bere do zaječích, což je animovaná komedie, a jelikož je vhodná i pro děti, tak začátek promítání startuje už v 17 hodin. V neděli večer kino láká na letošní českou komedii Prvok, Šampón, Tečka a Karel natočenou podle románu známého Patrika Hartla.

Sobotní program si můžete zpestřit večerní ochutnávkou vín s vinařstvím Michlovský a bohatým doprovodným programem nebo třináctým ročníkem Heřmanické dechovky či bluegrassovým koncertem v Chlumku.

Podrobnější informace naleznete v kalendáři akcí.

Zuzana Najtová

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.