Kiďák má písničky, které hladí na duši

01Písničky, které povzbudí na duši a zahřejí u srdíčka a které vám zní ještě dlouho kdesi v mysli. Právě takové umí Vojta „Kiďák“ Tomáško, jenž vystoupil 7. srpna na Náměstí v rámci Velkomeziříčského kulturního léta.

Obyčejný kluk, byť vizáží už starší pán, jak sám sebe charakterizuje, do Velkého Meziříčí zavítal, nejen aby pobavil řadu svých zdejších příznivců, ale také tak trochu ze zvědavosti.

„Těžko bych spočítal, kolikrát jsem projížděl po dálnici okolo tohoto města, a pokaždé jsem si říkal, jak moc rád bych si v něm zahrál. Takže se mi konečně přání splnilo,“ uvedl Vojta Kiďák Tomáško v upoutávce na velkomeziříčský koncert na svém webu.

O tom, že se mu u nás líbilo, snad nemůže být pochyb, neboť posluchači každou jeho písničku odměnili zaslouženým aplausem a výkřiky „Umí!“. Takže když „Kiďák“ zazpíval písničku „Hádej, kdo tě má rád“, jistě si mohl odpovědět: „No přece všichni, kdo se na mě dnes večer přišli podívat.“

Velkomeziříčští fanoušci totiž svému „Kiďákovi“ a jeho veselým skladbám opravdu rozumějí.

Akce byla finančně podpořena Krajem Vysočina a městem Velké Meziříčí.

 

Milan Krčmář

 

02030405060708

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.