Skupina Katapult v Meziříčí letos nevystoupí

Katapult copyOldřich Říha rozhodl, že skupina Katapult zahraje až v době, kdy restrikce bude pojmem opět zcela neznámým. Koncert, který se měl v Jupiter clubu uskutečnit v pátek 24. září, se proto neodehraje. Zakoupené vstupenky můžete vracet na programové oddělení Jupiter clubu.

„Současná pandemická situace včetně omezujících restrikcí, mi neumožňuje provést dobrý umělecký výkon plný energie a emocí, které se přelévají z jeviště do auditoria a následně zpět, a to v té nejvyšší umělecké kvalitě. Již 8. srpna 2020 jsem v přímém televizním rozhovoru s Jolkou Krásnou na ČT24 ve Studiu 6 řekl do veřejného prostoru: Představa, že budu muset hrát do roušek, nepřichází v úvahu. Katapult je divadlo snů, Katapult je rockové Národní divadlo, když to přeženu. Já potřebuji vidět rozesmáté obličeje, jak jsou lidé šťastní a uvolnění. Můj sen je vydržet a vrátit se v době úplně normální," uvedl v tiskové zprávě Oldřich Říha.

Více informací naleznete na stránkách Jupiter clubu.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.