Sobotní program ve Velkém Meziříčí přilákal malé i velké návštěvníky

P1360614Celý sobotní den se na parkovišti v bývalém areálu Svit konala akce s názvem „Ahoj sousede". Celodenní program vypukl již v 11 hodin dopoledne. Pivo, hudba, zábava a jídlo, to vše bylo zajištěno pro spokojenost všech příchozích. Ve 13 hodin přišel na řadu dětský program s Milanem Řezníčkem z Hitrádia Vysočina. V 15 hodin se ti nejmenší mohli těšit na pohádku zvanou „Trable vodníka Toníka". V 19 hodin přišla na řadu jedna z hlavních akcí, a to koncert kapely Litrpul.

Skupina Litrpul vystoupila v šestičlenném obsazení. Pozvané měla i dva hostující muzikanty z Velkého Meziříčí. Kapela měla vystoupit na velkomeziříčském náměstí již minulý rok, což bohužel kvůli nepříznivému počasí nevyšlo. Ovšem v sobotní podvečer v bývalém areálu Svit si to kapela s plnou parádou vynahradila a rozjela tak koncert ve velkém stylu. Slyšet jsme mohli známé písně jako je Bedna od whisky, Báječná ženská, Jožin z bažin, nebo Velrybářská výprava.

Po celou dobu akce byl pro děti připraven skákací hrad, klouzačka, malování na tělo, delikatesní maso z grilovaného býka a spousta dalších pochutin.

Koncert skupiny Litrpul byl finančně podpořen Krajem Vysočina a městem Velké Meziříčí.

Nikola Čermáková

 

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.