Vánoční atmosféru ve Lhotkách umocní lesní betlém

P1260906Čtvrtým rokem dělá lhoteckým i ostatním z okolí radost pohled do předzahrádky domu číslo 16. Od počátku adventu po Hromnice zde můžete spatřit zvířátka v originálním lesním betlému, který i letos dostane jiný vzhled v podobě nového lesního prostředí. Instalace figurek i aranžmá je vždy pečlivou, citlivou a přesnou prací.

Letos autorka betlém odhalí v sobotu 27. listopadu u příležitosti rozsvícení vánočního stromu ve Lhotkách.

I v letošním roce pár věrohodných sošek zvířátek přibylo. Těšit se při návštěvě můžete například na sojku, sýčka a 3 další novinky. První rok se kolem jesliček sešlo sedm zvířátek, letos jich tam je už 30. Organizátorka se vždy snaží zakoupit autentické sošky, které zapadnou do kolekce velikostí i vzhledem. Jedná se o zvířátka, která můžete při troše štěstí zahlédnout v okolních lesích.
Ať už je epidemická situace jakákoli, betlém instalovaný v exteriéru bude, doufáme, možné navštívit kdykoli po celou dobu jeho výstavy.

Zuzana Najtová

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.