Charitativní koncert bude!

 MG_0975Milí přátelé, podporovatelé a návštěvníci charitativního koncertu Muzikanti dětem, po dvou letech nuceného odkladu vám všem s radostí můžeme oznámit, že v roce 2022 se konečně koncert na velkomeziříčském Náměstí opět uskuteční. Poslední květnovou sobotu, tedy 28. května, se již po čtrnácté sejdeme u pódia, na kterém bude pro všechny hudební nadšence připraven osmihodinový program, který jako obvykle zahájí Orchestr ZUŠ Velké Meziříčí. Po něm bude následovat celá plejáda hudebních hostů, z nichž můžeme prozradit např. kapelu Turbo. Další účinkující budeme postupně představovat – sledujte naše webové stránky a Facebook.

Výtěžek celého koncertu bude určen pro Asociaci rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR, o.s., klub Velké Meziříčí, který dle stanov klubu usiluje o výchovu, vzdělání a komplexní péči o osoby s různým handicapem, a to vše v kombinaci se zdravými. Snaží se o rozvoj informovanosti rodičů v oblasti psychologie, speciální pedagogiky, pedagogiky v sociální sféře a o celkovou podporu rodičů.

Těšíme se, že po dvou letech, kdy jsme byli nuceni vlivem epidemiologické situace koncert zrušit, se na Náměstí s vámi všemi opět sejdeme. Věříme, že se nám podaří navázat na předchozí akce jak kvalitním programem, tak i skvělou atmosférou, kterou jste jako publikum vždy dokázali vytvořit.
Doufáme, že nás v tom nenecháte a přijdete nás v sobotu 28. května podpořit!

Muzikanti dětem, z.s.

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.