Nenechte si ujít koncert v Rock Depu

rock-2099V pátek 18. února 2022 se v baru Rock Depo ve 20:00 hodin uskuteční koncert. Svou hudbou posluchače potěší kapely Ghost of you, Chief Bromden nebo Mara Jade.
Cena jedné vstupenky činí 200 korun a lze ji zakoupit přes QR kód, který naleznete pod článkem a naskenujete telefonem či čtečkou.

 

Texty o účinkujících připravil: Honza Bílek

Ghost of you
Již na scéně etablovaná kapela z Brna, která v březnu 2013 vydala první EP Ocean, díky kterému se dostala do širšího povědomí a svůj ohlas zaznamenala ohlas i na kanadském serveru www.dontspreadbullshitspreadmusic.com O dva roky později nahrála svůj debut u Ondřeje Ježka (studio JáMor) s názvem Glacier And The City a v roce 2018 vydala Black Yoga. Pozitivní následky si kapela vychutnává do dnešních psychedelicko-popových dnů.
Za svou existenci si tato čtyřčlenná formace zahrála na významných festivalech v České republice (Colours of Ostrava, Rock for People atd.), na Slovensku (Pohoda festival, Grape) a ve vzdálenějších krajinách vystoupila například na holandském Eurosonic Noordeslag, Waves Vienna ve Vídni a na monstrózním maďarském Szigetu. V současnosti Ghost of you pracují na nové desce.

Chief Bromden
Slovácko-sudetská kapela pojmenovaná podle obrovského indiána z Formanova Přeletu nad kukaččím hnízdem již pár let poctivě sbírá fanoušky na čím dál větším množství koncertů. Jejich hudba v určitých odstínech připomíná světové The Mars Volta, ačkoliv členové Chief Bromden se nechali slyšet, že kapela sice může být světová, ale ambice členů (rozuměj ty z Chief) nejsou světové.
Se specifickým smyslem pro humor a o nic méně specifičtější hudbou v progresivním ladění se synthovými plochami a do screema laděného zpěvu hrají dle jejich profilového statusu písně od srdíčka. V roce 2020 nahráli desku Slunovrat a dle posledních zpráv již mají natočenou desku další. Uvidí se, kdy ji hodí do éteru.

Mara Jade
Z dalekého Rakovníka pocházející instrumentální čtveřice, která se v roce 2017 výrazně zapsala do kytarového ucha svou poeticky znějící deskou Na zlomený srdce vedeš, kde kombinuje emo vyhrávky s volnějším post-rockovým přístupem. Původně šlo spíše o ostřejší mathrock, z něhož mírně uhnuli a položili se směrem k emotivnějším prožitkům a na vlně malomětských StarWars (po jedné z postav je kapela pojmenovaná) se vydávají v kultovním Volkswagenu Transporter na pouť i do českých center alternativní kultury.

Více informací a možnost zakoupit vstupenky on-line naleznete níže:
https://www.smsticket.cz/vstupenky/27678-ghost-of-you-chief-bromden-mara-jade-v-depu

https://www.facebook.com/events/255262770045723

Tina Kárníková

QR koncerty_posters_Kreslicí_plátno_1-02

QR

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.