Muzikanti dětem pomůžou místnímu klubu

DSC06787Každoročně tento bohulibý projekt pomáhá potřebným, letos se organizátoři spojili s Asociací rodičů a přátel zdravotně postižených dětí v ČR (dále Asociace). Finanční výtěžek z charitativního koncertu Muzikanti dětem poputuje na realizaci zejména psychorehabilitačních pobytů rodin s postiženými dětmi. „Tyto pobyty jsou velice oblíbenou každoroční akcí. Jsou organizovány pro celé rodiny a účastníci mají příležitost si odpočinout, relaxovat, tvořit a načerpat tolik potřebné síly. Neméně důležitý je ale čas, kdy si mohou popovídat, sdílet svoje starosti a radosti z náročné a obdivuhodné péče o svoje děti," popsal využití peněžního daru předseda klubu Asociace Zdeněk Jůda.

Založení klubu se datuje už v roce 1995 a v roce 2013 posloužil výtěžek Muzikantů dětem na nákup zahradního domku v obci Černá, který dodnes slouží jako základna Asociace. Letos se na velkomeziříčském náměstí můžete 28. května zaposlouchat do nestárnoucích hitů skupiny Turbo a mnoha dalších kapel. Kompletní program zveřejníme v květnovém Velkomeziříčsku, ale už nyní můžeme prozradit, že je na co se těšit.

Zuzana Najtová

turbo web

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.