Čeká nás nabitý víkend

P1480548Každý den včetně víkendu budou od 10 do 18 hodin otevřené stánky na Náměstí v rámci akce Jarní trhy. Procházku po městě můžete spojit s návštěvou knihovny, kde probíhá výstava žáků Základní umělecké školy Velké Meziříčí s názvem Výlet do vesmíru, nebo s návštěvou muzea, kde expozice zavede do Strašidelného zámku. Knihovnu můžete navštívit v pátek do 18 hodin, muzeum v pátek do 16 a v neděli od 13 do 17 hodin. Po celý víkend je přístupný zmenšený svět modelové železnice v suterénu Základní umělecké školy od 14 do 18 hodin.

V pátek 8. dubna rozezní Rock Depo hip hop v podání Darewina s předkapelou. Do Jupiter clubu zavítá Divadlo Kalich s inscenací Kočka v oregánu. Sobotní večer ovládne multižánrová kapela The People, která zahraje společně s DJ EM na Městském plese. V kině se budou promítat Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství a Stínohra.

Podrobnosti ke všem zmíněných kulturním akcím naleznete vždy v kalendáři na stránkách Velkomeziříčska.

Zuzana Najtová

1. Jarní trhy copy2. Výlet do vesmíru - výstava ZUŠ VM copy3. Zámek copy

 

 

 

 

 

4. Vlaky sirka web RGB copy5. Rock Depo copy

 

 

 

 

 

6. Zdroj. webové stránky divadlo kalich copy7. A3 A4 ples mesta 2022 poster fin DJEM 2 DATA JPG - kopie copy8. Fantastická zvířata copy9. Stínohra copy

Reklama
  • Městský úřad Velké Meziříčí hledá investičního technika

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.