Kdokoli může dělat cokoli, přesvědčili se diváci

DSC 0575Jarní divadelní sezónu v Meziříčí zakončilo představení Kdokoli může dělat cokoli. Hra postavená na základě autobiografického románu Betty MacDonaldové převyprávěla zajímavou část života této americké spisovatelky.

Ve třicátých letech minulého století zuří v Americe hospodářská krize a hrdinka příběhu, Betty MacDonaldová, právě opouští manžela a vrací se ke své rodině do Seattlu. K odvážnému činu si nevybrala zrovna nejvhodnější situaci, jelikož v roce 1933 najít si a udržet práci se rovná malému zázraku. Záhy však zjistí, že máte-li kolem sebe podnikavou sestru, svéráznou matku a milující rodinu, pak může opravdu kdokoli dělat cokoli. Divadelní inscenace prosycená humorem, ironií, odhodláním i zdůrazněním síly rodinné soudržnosti ukazuje přeměnu Betty z mladé rozpolcené ženy na rovnocennou spoluhráčku svých nejbližších. Hru do Jupiter clubu přivezlo Divadlo Ungelt Praha.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.