ZUŠ Open se uskuteční 25. května

 MG_1245Na čtyřech místech v rámci náměstí a v Novém Svitu vystoupí ve středu 25. května žáci hudebního a výtvarného oboru ZUŠ Velké Meziříčí. Stane se tak v rámci celorepublikového happeningu ZUŠ Open. Součástí akce bude i Koncert duchovní hudby v kostele sv. Mikuláše.

Na studenty můžete narazit ve vestibulu staré radnice, na náměstí v prostoru pod lipami a u kašny, zároveň vedle kostela sv. Mikuláše, a to v čase od 14 do 17 hodin. Jedno ze stanovišť bude také v Novém Svitu. V tento den se od 17 hodin uskuteční i Koncert duchovní hudby v kostele sv. Mikuláše. Akci bude předcházet v úterý 24. května vystoupení tanečního a literárně-dramatického oboru ve velkém sále Jupiter clubu.
ZUŠ Open je celostátní happening základních uměleckých škol ve veřejném prostoru. Koná se od roku 2016 z iniciativy Nadačního fondu Magdalény Kožené.

Lucie Málková

Reklama

Týdeník Velkomeziříčsko

Chcete mít každý týden přehled o tom, co se děje ve Vašem okolí? Přihlaste se k odběru elektronického týdeníku Velkomeziříčsko a my Vám jej každou středu zašleme e-mailem.

Registrací souhlasím se zpracováním osobních údajů.